Weekend Funnies

#1: What bird can lift the most?  (A crane)

#2: What can you hold without ever touching it? (A conversation)

#3: What clothes does a house wear? (Address)

#4: What do the moon and the false teeth have in common?

(They both come out at night time)

#5: What are the strongest days of the week?

(Saturday and Sunday, the rest are all week (weak) days.)

#6: Which runs faster, hot or cold?

(hot, because everyone can catch a cold)

#7: What is the most dangerous city? (Electricity)

Advertisements

Weekend Funnies

Unintentionally,

I stumbled into a fish tank,

wow,

Please tell me how

to get rid of the yank

from the naughty fish

to grant my freedom wish!

*****

This post entered the following memes:

KATHY@ME AND MY MEME

For Lots of Laughter (Stumble)

Shakira at YOU ARE NEVER ALONE! cohosts meme WEEKEND FUNNIES with Gattina at WRITERS CRAMPS

Happy Sunday!

U Rock!

Rib Ticklers-Laugh With Jingle

It is Saturday, time 4 some laughters.

#1: What has one horn and gives milk?

Answer: a milk truck.

#2: What’s gray, eat fish, and lives in Washington D. C.?

Answer: The Presidential Seal.

#3: What did the rug say to the floor?

Answer: Don’t move, I’ve got you covered.

#4: What did the necktie say to the hat?

Answer: You go ahead, I’ll hang around for a while.

#5: If a long dress is an evening wear, What is a suit of armor?

Answer: Silverwear.

#6: What bird can lift the most?

Answer: A crane.

#7: what can you hold without ever touching it?

Answer: a conversation.

#8: What clothes does a house wear?

Answer: Address.

Thank You!

Happy End of July!

Have Fun With Fish

love u, fish.

It Could Be Wrong 2 follow the Crowd.

Wow!


I Am Guilty.

Come on, Buggy.

Different Living Spaces

Dinner Is Yummy.

E Fish Bubble Fun

Fish Kiss

Not A Catfish, But A Fish Cat

Help, Get Me Out of Here!

Here U Go, Kitty!

I Am A fish On Diet!

Help Me Survive, Please!

Join Us, We R Tweeting On Tweeter.

*****

KATHY@ME AND MY MEME

has been hosting a meme called “Hooray for Saturday”!

Please Join The FREE Fun!

Happy Sunday!

😉 😉 😉

Weekend Funnies-Fat Cat, Sweet Cat

The city cats are fatter,

The country cats are sweeter,

Does it matter

That which type is better?

No,

I don’t think so.

The city cats

prefer FAT

While the country cats

Enjoy a RAT.

No need to make an expedition

To reinforce a particupar position.

We have to let them loose

The way we treat a moose.

*****

This post is an entry for weekend Funnies hosted by

Shakira and Hooray for Saturday hosted by Kathy

I apologize for the absence in the past few weeks, I am tired

and have run out of materials to post for the funnies. I hope

that you enjoy this one! Cheers!

For Rules , please visit Shakira at Shakira

Also,  KATHY@ME AND MY MEME

Weekend Funnies Week 13-Fun Ways 2 Say Happy Birthday

Hello, how R U?

15 Fun Ways To Say Happy Birthday To You,

Referring 2 Those Who Were born in June!

Have A Sunny and Funny Sunday!

This post is an entry for weekend Funnies hosted by

Shakira and Hooray for Saturday hosted by Kathy

For Rules , please visit Shakira at Shakira

Also,  KATHY@ME AND MY MEME
has been hosting a meme called “Hooray for Saturday”!

Please visit Kathy and Shakira!