Weekend Funnies

#1: What bird can lift the most?  (A crane)

#2: What can you hold without ever touching it? (A conversation)

#3: What clothes does a house wear? (Address)

#4: What do the moon and the false teeth have in common?

(They both come out at night time)

#5: What are the strongest days of the week?

(Saturday and Sunday, the rest are all week (weak) days.)

#6: Which runs faster, hot or cold?

(hot, because everyone can catch a cold)

#7: What is the most dangerous city? (Electricity)

Rib Ticklers-Laugh With Jingle

It is Saturday, time 4 some laughters.

#1: What has one horn and gives milk?

Answer: a milk truck.

#2: What’s gray, eat fish, and lives in Washington D. C.?

Answer: The Presidential Seal.

#3: What did the rug say to the floor?

Answer: Don’t move, I’ve got you covered.

#4: What did the necktie say to the hat?

Answer: You go ahead, I’ll hang around for a while.

#5: If a long dress is an evening wear, What is a suit of armor?

Answer: Silverwear.

#6: What bird can lift the most?

Answer: A crane.

#7: what can you hold without ever touching it?

Answer: a conversation.

#8: What clothes does a house wear?

Answer: Address.

Thank You!

Happy End of July!