Weekend Humor

Humor #1: Why was the principal worried?

Humor #2: Why did the teacher in school wear sunglasses?

Humor #3: Why was the student’s report card all wet?

Humor #4: Why did the teacher marry the janitor?

Humor #5: Dad, can you write in the dark?

Answers: #1:____

#2: Because his class was so bright.

#3:____

#4: because he swept her off her feet.

#5: Dad: I think so, what do you want me to write?

Son: your name on this report card.

Happy Friday! Let’s see if you can answer questions to #1 and #3


Rib Ticklers-Laugh With Jingle

It is Saturday, time 4 some laughters.

#1: What has one horn and gives milk?

Answer: a milk truck.

#2: What’s gray, eat fish, and lives in Washington D. C.?

Answer: The Presidential Seal.

#3: What did the rug say to the floor?

Answer: Don’t move, I’ve got you covered.

#4: What did the necktie say to the hat?

Answer: You go ahead, I’ll hang around for a while.

#5: If a long dress is an evening wear, What is a suit of armor?

Answer: Silverwear.

#6: What bird can lift the most?

Answer: A crane.

#7: what can you hold without ever touching it?

Answer: a conversation.

#8: What clothes does a house wear?

Answer: Address.

Thank You!

Happy End of July!