Rib Ticklers-Laugh With Jingle

It is Saturday, time 4 some laughters.

#1: What has one horn and gives milk?

Answer: a milk truck.

#2: What’s gray, eat fish, and lives in Washington D. C.?

Answer: The Presidential Seal.

#3: What did the rug say to the floor?

Answer: Don’t move, I’ve got you covered.

#4: What did the necktie say to the hat?

Answer: You go ahead, I’ll hang around for a while.

#5: If a long dress is an evening wear, What is a suit of armor?

Answer: Silverwear.

#6: What bird can lift the most?

Answer: A crane.

#7: what can you hold without ever touching it?

Answer: a conversation.

#8: What clothes does a house wear?

Answer: Address.

Thank You!

Happy End of July!

Advertisements

23 thoughts on “Rib Ticklers-Laugh With Jingle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s